Invitaţii de nuntă

Vă prezentăm modelele de invitaţii disponibile

       

         Clienții care au optat pentru unul dintre meniurile care includ și invitațiile de nuntă, își pot alege aici modelul dorit. Pentru a prelua comanda de invitații, va trebui să ne trimiteți toate cele 3 elemente de mai jos pe pagina noastră de facebook, whatsapp sau e-mail.

  1. CODUL INVITAȚIEI. Este recomandat să vă alegeţi pe lângă modelul dorit, încă unul sau două modele de rezervă. Acest lucru este necesar, deoarece stocurile de invitaţii fluctuează, iar modelele disponibile se schimbă destul de des.
  2. NUMĂRUL DE BUCĂȚI. De reținut faptul că aveți incluse un procent de 70% de invitații din numărul de meniuri comandate. De exemplu, dacă veți comanda 250 meniuri, sunt incluse 175 bucăți invitații de nuntă.
  3. TEXTUL INVITAȚIEI trebuie să cuprindă: nume miri, nume părinţi miri, nume naşi, data nunţii, biserica şi ora, căminul şi ora, eventual telefon de confirmare. Textul trebuie să fie în format digital editabil (fișier word sau scris sub formă de mesaj text).

        Observaţii

        Invitaţiile sunt cum apar în poza de prezentare, dacă nu apare şi plicul în poză, atunci modelul respectiv nu are plic. Dimensiunile sunt afişate pentru a vă face o idee despre mărimea invitaţiei. Culoarea textului care va apărea tipărit pe invitaţii este negru. Fontul folosit este unul modern, elegant, cu diacritice şi este diferit de cel care apare în pozele de prezentare a modelelor de mai jos.