Invitaţii de nuntă

Vă prezentăm modelele de invitaţii disponibile

       

         În oferta noastră, meniurile 2 (avansat) şi 3 (complet), includ şi invitaţiile de nuntă. Clienţii noştri care au optat pentru unul dintre aceste meniuri, îşi pot alege modelul de invitaţie dorit, dintre cele prezentate mai jos. Sunt 3 lucruri necesare pentru a plasa comanda pentru invitaţii: codul, numărul de bucăţi şi textul.

  1. Fiecare model de invitaţie are un cod, pe care va trebui să ni-l comunicaţi printr-un mesaj pe pagina noastră de facebook, pe e-mail sau telefonic. Este recomandat să vă alegeţi pe lângă modelul dorit, încă unul sau două modele de rezervă. Acest lucru este necesar, deoarece stocurile de invitaţii fluctuează, iar modelele disponibile se schimbă destul de des.
  2. Este foarte important să ne comunicaţi şi câte bucăţi doriţi. Informativ, numărul de bucăţi necesare se poate calcula simplu. De exemplu, dacă vă aşteptaţi să aveţi teoretic un număr de 200 de invitaţi la nunta dvs., atunci numărul invitaţiilor de nuntă necesare este jumătate plus 30%, adică 130 bucăţi. Acest calcul este orientativ. Vă putem spune din experienţa noastră, că la nunţi se prezintă în marea majoritate cupluri, iar cei care vin neînsoţiţi sunt sub 25% din total.
  3. Va trebui să ne trimiteţi textul invitaţiei, care este necesar să cuprindă: nume miri, nume părinţi miri, nume naşi (dacă este cazul), data nunţii, biserica şi ora, căminul şi ora. Dacă ne trimiteţi aceste date, ne ocupăm noi de pregătirea textului. De asemenea, puteţi să ne trimiteţi şi textul compus de dumneavoastră, cu toate că nu este neapărat necesar. Textul trebuie să fie în format electronic, preferabil fişier de tip word sau puteţi să ni-l trimiteţi sub formă de mesaj pe adresa noastră de facebook sau pe e-mail. Dacă din motive tehnice nu puteţi să puneţi diacriticele (ăîşţâ), nu e nicio problemă, le vom pune noi, după ce vă vom contacta telefonic pentru confirmare.

        Observaţii

        Invitaţiile sunt cum apar în poza de prezentare, dacă nu apare şi plicul în poză, atunci modelul respectiv nu are plic. Dimensiunile sunt afişate pentru a vă face o idee despre mărimea invitaţiei. Culoarea textului care va apărea tipărit pe invitaţii este negru. Fontul folosit este unul modern, elegant, cu diacritice şi este diferit de cel care apare în pozele de prezentare a modelelor de mai jos. De regulă, timpul de aşteptare din momentul în care ne furnizaţi toate datele necesare pentru invitaţii şi momentul finalizării acestora, este de aproximativ 3 săptămâni.